warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

Accessoires & montage
Er is voor campers een ruim assortiment met accessoires beschikbaar. Als u op zoek bent naar accessoires voor uw camper, dan kunt u bij Allround Camper terecht. Wij kunnen aan uw wensen voldoen doordat wij met een groot aantal leveranciers samenwerken. Bovendien kunt u het monteren eveneens goedkoop aan ons uitbesteden. Wij voeren de montage van de meest uiteenlopende camper producten op een vakkundige en professionele manier voor u uit.

Ruim assortiment

Of u nu op zoek bent naar een carkit, cruise controle wenst of een ander product zoekt op het gebied van auto elektronica, wij zijn u graag van dienst. Accessoires kunnen door ons gemonteerd of ingebouwd worden in de camper. Bovendien kunt u bij ons eveneens terecht voor de aanschaf van allerlei camper- en kampeerartikelen.

Hoe prettig is het bijvoorbeeld als u met de camper naar het buitenland gaat en op de plek waar u kampeert naar Nederlandse televisieprogramma’s kunt kijken? Dat kan met een satellietschotel die wij graag voor u monteren. Of wat te denken van het aanbrengen van een dakluifel, aircosysteem of extra dakraam? U kunt uw camper zo luxe maken als u wenst en voor extra gemak kiezen. Bijvoorbeeld voor de montage van een fietsenrek, zodat de fietsen achterop de camper kunnen worden geplaatst. Zo kunt u overal waar u bent op de fiets stappen en de omgeving verkennen of bijvoorbeeld naar een winkel fietsen om even een boodschapje te doen.

Vakkundige montage

U kunt altijd contact opnemen met Allround Camper als u op zoek bent naar accessoires of een specifiek kampeerartikel wenst aan te schaffen. Wij bieden u daarbij ook de garantie van een vakkundige montage en de beste kwaliteit zonder dat u daarvoor de hoofdprijs betaalt. Informeer gerust naar onze voordelige prijzen en naar alle opties die wij op het gebied van accessoires en montage te bieden hebben.

U kunt ons bereiken via de contact pagina. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag en gevestigd in Monnickendam aan Galgeriet 1.

loading
×