warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

Onderhoud van uw camper
Het onderhoud van uw camper is belangrijk om een optimale conditie te kunnen waarborgen. Dat geldt eveneens voor het vroegtijdig signaleren en oplossen van problemen. Zo wordt voorkomen dat u onverhoopt tijdens uw reis met pech langs de weg komt te staan. Of dat belangrijke onderdelen vroegtijdig slijten. Allround Camper is specialist op het gebied van onderhoud van campers en heeft daarvoor een uitgebreide service beschikbaar. U kunt uw camper door ons laten onderhouden en de kans op onnodig hoge reparatiekosten, snelle slijtage of herstelwerkzaamheden daardoor verkleinen.

Uitgebreide onderhoudsbeurt

U kunt met uw camper bij ons terecht voor een uitgebreide onderhoudsbeurt, waarbij zowel de technische aspecten van het motorische gedeelte als de controle van het opbouwdeel aan de orde komen. Een vochtmeting vormt standaard een onderdeel van het uitgebreide onderhoud aan uw camper. Dat is belangrijk, want hierdoor kunnen lekkages vroegtijdig worden ontdekt en wordt groter leed voorkomen. De controle van de opbouw wordt overigens uitgevoerd volgens de BOVAG-richtlijnen. Dat betekent dat er een volledige controle wordt uitgevoerd en daar valt het afpersen van het gassysteem eveneens onder. Onze service gaat verder dan alleen onderhoud, want u kunt ook bij Allround Camper terecht voor:

• APK keuring
• Onderhoud en reparaties airco
• Montage van accessoires
• Vochtmeting en dieselroetmeting
• Elektrische motorstoringen
• Reparatie en vervanging van ruiten
• Schadeherstel en taxaties
• Inbouw Bearlock
• Montage en reparatie van schotels

Voorkom problemen met goed onderhoud

Een camper kan veel of weinig worden gebruikt, maar zonder onderhoud van uw camper is er altijd sprake van snellere slijtage en kans op ontstaan van problemen. Een regelmatige onderhoudsbeurt kan dat voorkomen. Een lekke gasslang kan bijvoorbeeld ernstige gevolgen hebben, maar dat geldt ook voor remmen die niet meer optimaal functioneren. Dan zijn er nog allerlei zaken die het plezier tijdens het rijden in de camper verminderen, zoals versleten schokdempers en kunnen versleten banden voor minder grip op de weg zorgen.

Voorkom problemen met uw camper en maak een afspraak via onze contact pagina..

loading
×