warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

Schade
Schade aan de camper kan door allerlei oorzaken ontstaan. Hagelschade is een probleem dat vaak voorkomt, maar uiteraard kunt u ook met krassen of deuken geconfronteerd worden. Naast esthetische problemen, kan schade door lekkage tot grote problemen leiden aan de binnenkant van de camper. Als u met camperschade te maken heeft, dan biedt Allround Camper uitkomst. Wij repareren en herstellen schade op een professionele en efficiënte manier om uw camper weer in een perfecte staat te brengen.

Herstel van kleine en grote beschadigingen

U kunt bij ons zowel voor kleine en grote beschadigingen en schade aan de camper terecht. Kleine krasjes, deuken en beschadigingen kunnen esthetisch gezien een groot effect hebben en die wilt u natuurlijk zo snel mogelijk hersteld zien. Door nieuwe toepassingen en technieken is het tegenwoordig niet meer zo duur om ook kleine schades te laten repareren.

Allround Camper maakt namelijk gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van schadeherstel. Dat is tevens een reden dat wij u voor het herstellen van kleine krassen, deukjes en beschadigingen van de camper aantrekkelijke prijzen kunnen bieden. Met het speciale herstelconcept dat wij toepassen, zijn de beschadigingen na het verrichten van de werkzaamheden bovendien onzichtbaar. Uw camper kan er weer uitzien zoals voor de schade als u de reparatie aan ons uitbesteedt.

Afhandeling via verzekering

Wij zorgen er niet alleen voor dat de schade aan uw camper wordt hersteld, maar regelen ook alles voor de verzekering. De administratieve afhandeling met uw verzekeraar kan door ons namelijk uit uw handen genomen worden. Zo bent u verzekerd van een snelle afhandeling op financieel gebied en van een snel en vakkundig herstel van de schade aan uw camper.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over het herstel of reparatie van schade aan uw camper? Neem dan vrijblijvend contact op via onze contact pagina. U kunt ons ook mailen of direct een afspraak maken.

 

kenmerk3  kenmerk2   kenmerk1
 

Schade is al vervelend genoeg ..
loading
×