warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
Schotel
Als u op reis gaat met de camper dan is het toch aangenaam om televisie te kunnen kijken. Dat kan als u besluit voor het reizen met de camper een schotel aan te schaffen. Via een satellietverbinding komen de beelden dan rechtstreeks uw camper binnen. Allround Camper biedt u een diversiteit aan mogelijkheden om goedkoop een schotel van een uitstekende kwaliteit aan te schaffen. Wij bieden keuze uit verschillende merken, zoals Oyster. Naast de voordelige aanschaf kunt eveneens rekenen op een professionele montage.

Satelliet tv voor uw camper

Een schotel kopen voor uw camper is een eenmalige voordelige aanschaf, waar u tijdens iedere camperreis veel plezier aan beleeft. Overal in Europa kunt u van de mogelijkheid gebruikmaken om uw favoriete televisieprogramma’s te kijken, naar de radio te luisteren en op de hoogte te blijven van het nieuws. U kunt bij Allround Camper terecht voor advies bij het maken van een keuze voor de ideale schotel.

Wij hebben verschillende opties beschikbaar en kunnen u een totaalpakket bieden. Zo kunt u bij ons een schotel met een satellietontvanger aanschaffen die wij vervolgens voor u monteren. De satellietschotels zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar met onder meer variaties in de diameter. Het is afhankelijk van uw wensen en reisbestemmingen welke uitvoering het meest geschikt is en daarover adviseren wij u graag. Per regio kan de signaalsterke van de satellieten namelijk variëren. Bij een zwakker signaal in een bepaalde regio zal er sprake moeten zijn van een grote schoteldiameter en bij een gebied met een sterk signaal volstaat een kleinere schoteldiameter.

Goedkope schotel met montage

Nadat u bij ons voordelig een schotel heeft aangeschaft en de onderdelen geïnstalleerd zijn, kunt u voortaan op de plek van een bestemming in een handomdraai televisie kijken. De besturingseenheid biedt namelijk het gemak dat u met een druk op de knop de schotel op de juiste satelliet afstelt.

Via onze contact pagina kunt u direct contact opnemen met Allround Camper voor de aanschaf van een schotel inclusief montage of vrijblijvend om meer informatie aan te vragen.

Onze schotels
loading
×